همزمان با نهاد سکولاریستی سازمان ملل و اتحادیه اروپا، مولوی عبدالحمید هم سوار موج شد

همزمان با نهاد سکولاریستی سازمان ملل و اتحادیه اروپا، مولوی عبدالحمید هم سوار موج شد

کاتب: عبدالرحمن براهویی

امارت اسلامی افغانستان 4 قاتل را پس را طی مراحل دقیق قضائی در استانهای فراه، نیمروز و بادغیس قصاص کرد.

همزمان با اجرای این حکم شریعت الله، نهادهای سکولاریستی بین المللی چون یوناما، دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد و همچنین اتحادیه اروپا و.. در برابر این حکم شرعی موضع گیری کردند و در حالی که بیشتر از 50 هزار زن و کودک و پیرو و جوان از مسلمین اهل غزه توسط صهیونیستهای سکولار تحت حمایت خودشان قتل عام می شوند در برابر اجرای این حکم شرعی نسبت به این 4 مجرم واکنش نشان داده و آنرا وحشتناک غیر انسانی و… نامیدند.

این کفار سکولار علت مخالفت خود را نیز بیان کرده اند مثلا اتحادیه اروپا طی بیانه ای می گوید: «اتحادیه اروپا، به‌عنوان یک اصل، در هر زمان و تحت هر شرایطی، قوياً با مجازات اعدام مخالف است.»

این نیازی به توضیح ندارد و تحت هر شرایطی مخالف تطبیق شرعی حکم قصاص است.

مولوی عبدالحمید هم که معمولا در اتفاقات مختلف به سادگی موج سواری می کند شامگاه سه‌شنبه (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) در همایش دانش‌آموختگی مکتب ام‌المومنین حفصه دهستان آبادان- از توابع شهرستان ایرانشهر- در این زمینه هم موضع گیری کرده و اعدامهای در ایران را «مغایر با شریعت و قوانین بین‌المللی» می داند.

او می گوید: این اعدام‌ها مشکل شرعی دارند و از لحاظ قوانین بین‌المللی هم نادرست هستند…قوانین جزایی مربوط به اعدام نیاز به تجدیدنظر و اصلاح دارند و به نفع کشور است که تغییر داده شوند.

اینکه در کشوری چون افغانستان یا ایران که بر اساس فقه مذاهب اسلامی اداره می شوند قوانین شان با قوانین کفری سکولاریستی بین المللی مغایرت داشته باشند جای تعجب نیست و خیلی هم عادی است، و عیب گیری از مجریان قوانین شریعت الله در سرزمینهای اسلامی به بهانه ی مخالفت آنها با قوانین سکولاریستی بین المللی نوعی طعنه زدن به دین اسلام است.

اما اینکه مثلاً قصاص یک قاتل با طی کردن روال شرعی و دقیق قضائی یا اعدام یک قاچاقچی مواد مخدر یا راهزن یا … از نظر فقه مذهبی مورد نظر مولوی عبدالحمید نادرست باشد بهترین گزینه این است که علت نادرست بودن آنرا با دلیل و بینه شرعی بیان کند تا همه سود ببرند و اگر بر اساس الدله الفقه مذهب خودمان سخن درستی زده است همه مطالبه گر باشیم، اما به تقلید از جو رسانه ای سکولاریستها موج سواری کردن و شعار دادن و هورا جمع کردن نمی تواند امری شرعی و صحیحی باشد.

بدون شک همه ی ما باید خواهان اجرای عدالت اسلامی و رسیدگی دقیق قضائی شرعی بر اساس فقه اسلامی صحیح و بر اساس قاعده ی درء « ادرؤوا الحدود عن المسلمين ما استطعتم» باید در پی تبرئه ی متهمین حتی با یک شبهه باشیم؛ با این وجود نهادها و سازمانهای سکولاریستی علت مخالفتشان با اعدام آن چهار نفر در افغانستان را اعلام کرده اند، علت شرعی مستند و مدلل و حتی شبهه ای که باعث شده است مولوی عبدالحمید با اعدامهای در ایران مخالفت کند چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *