دموکراسی نظام کفری با زیربنائی سکولاریسم دارد نظام و مفکوره ای کهنه با لباسی جدید
کاتب: مُلا نور احمد (کوټه)
فکر و عقیده ای که می گوید قوانین اسلام نباید در زندگی انسانها دخالت کند و انسانها خودشان باید برای خودشان قانون و حکم تعیین کنند عقیده مشرکین در طول تاریخ بوده است . اسم این عقیده در زبان سیاسی معاصر «سکولاریسم» است.
مشرکین در قرآن با نام احزاب هم شناخته می شوند یعنی هرگز ییک حزب نیستند بلکه چندیین حزب هستند، چیزی که این احزاب را با هم متحد می کند وجود یک پارلمان و مجلس و رای اکثریت است.
عربهای جاهلی در مکه اسم مجلسشان «دارالندوه» بود و در مدینه اسمش «سقیفه بنی ساعده» و هر قبیله و گرهیی مرکز و مجلسی داشت که در آن رای اکثریت قبول می شد.
غربی ها به این کار می گویند دموكراسي، بناءً دموکراسی نظامیی قدیمی و کهنه با سابقه ی تاریخی بسیار طولانی است كه غرب كافر در سرزمينهاي مسلمان نشين به راه انداخته است نظام و سيستمي كفر بوده كه با اسلام هيچ پيوندي ندارد نه از دور و نه از نزديك .
اين نظام که بر سکولاریسم و قوانین بشری قائم است با احكام اسلام در كليات و جزئيات و در مصدري كه از آن نشات نموده و عقيده اي كه از آن سرچشمه گرفته و اساسي كه بر آن استوار مي باشد و در افكار و نظامهائي كه با خود آورده است تناقض كلي دارد . به همين دليل است كه دموکراسی، پذيرش و تطبيق و اجرا نمودن سکولاریسم و دعوت مردم به سوي آن بر مسلمانان ، حرام مي باشد چون سکولاریسم و دموكراسي سکولاریستها رژيمي است كه مصدر (منبع توليد) آن بشر بوده و هيچ رابطه اي با و حي و دين ندارد .
سکولاریسم و دموکراسی سکولاریستها نظامي است كه ملت يا مردم در آن مصدر قانون مي باشند و قوانین الله صلاحيت خويش را از مردم و قوانین تولید شده توسط مردم به دست مي آورد(نعوذ بالله) .
یعنی اگر مردم قانونی تولید کردند که مخالف قانون الله و سخن الله بود باید سخن الله را کنار گذاشت و سخن الله تا زمانی اعتبار دارد که مخالف قوانین تولید شده توسط مردم نباشد.
قانون از آن ملت و ملت مالك قوانین برای زندگی خويش بوده و هر طوري كه بخواهد در آن تصرف مي نمايد و الله و شریعت الله بر ملت سلطه نداشته و خود ملت سيد و آقا بوده و خود احكام و قوانيني را مي سازد كه بر مبناي آن بر خود حكمراني نمايد و مطابق آن حركت كند . خود حاكمي را بر مي گزيند تا به نمايندگي از وي و با استفاده از همان قوانين ساخته ي دست خودش حاكم بر انها حكومت نمايد . به همين دليل است كه مصدر و منبع رژيم و سيستم دموكراسي به طور كل خود انسان بوده و هيچ ارتباطي با وحي و دين ندارد .
دموكراسي يك واژه و اصطلاح غربي است كه به معني حكومت مردم بر مردم ، توسط (قوانين ) خود مردم مي باشد ؛ پس اين ملت و مردم است كه حاكم مطلق و داراي صلاحيت مي باشد . طوري كه خود مالك زمام امور خويش است ، اراده ي خويش را تمثيل نموده و خودش آن را به پيش مي برد ، در قبال قدرت ديگري غير از قدرت خودش مسئول پنداشته نمي شود ، خود او نظامها و قوانين را ( از لحاظ صاحب صلاحيت ) توسط نمايندگان برگزيده ي خود وضع مي نمايد و آنرا توسط حكام و قضاتي كه تعيين مي نمايد و توسط كساني كه قدرت و صلاحيت خويش را از وي به حيث منبع صلاحيت به دست مي آورند در عمل پياده مي نمايد .
این نظام کهنه دموکراسی و این عقیده و مفکوره ی سکولاریسم نظام و مفکوره ای کهنه و باستانی است که توسط مشرکین یا احزاب استفاده شده است و عده ای جاهل به اسلام و منابع فکری خیال می کنند فکر و نظام جدیدی است!