سرنوشت جهان اسلام به اهل جماعت شدن من و شما گره خورده است

سرنوشت جهان اسلام به اهل جماعت شدن من و شما گره خورده است

به قلم: محمد اسامه

در حدیث شریف رسول الله صلی الله علیه وسلم آمده است که می فرماید: إنَّ اللَّهَ لا يَجْمَعُ أمَّتي عَلَى الضَّلَالةٍ ويدُ اللَّهِ على الجماعةِ.[1] «يَدُ اللهِ مَعَ الجَمَاعة.[2] بدون شک الله امت مرا بر سرگردانی و گمراهی جمع نمی‌کند و دست الله با (بر) جماعت است.

 و جماعت هم یعنی: حاکمیت بر دارالاسلام. چنانچه عمر بن خطاب رضی الله عنه می گوید: لاَ إِسْلاَمَ إِلاَّ بِجَمَاعَةٍ، وَلاَ جَمَاعَةَ إِلاَّ بِإِمَارَةٍ، وَلاَ إِمَارَةَ إِلاَّ بِطَاعَةٍ.[3] قطعاً اسلام وجود ندارد مگر با جماعت و جماعت وجود ندارد مگر با رهبریت و رهبریت وجود ندارد مگر با فرمانبرداری و اطاعت.

در این شک نکنید که سرنوشت جهان اسلام به اهل جماعت شدن من و شما گره خورده است.

زمانی که اهل جماعت شدیم جهاد ما با دشمنان اشغالگر، منظم و هدفمند و پرانرژی تر خواهد بود، یقیناً با اهل جماعت شدن و به دست آوردن حمایت و پشتیبانی الله جل جلاله که تنها مختص جماعت و اهل جماعت است، اهل اسلام در مقابل تمام دشمنان خود به پیروزی خواهند رسید. باذن الله.

الان نگاه کن که کدام حکومت اسلامی است که پرچم جهاد با آمریکا و ناتو و صهیونیستها را در منطقه برداشته است و در صف اول جهاد با این کفار اشغالگر و مزدوران آنهاست؟ قطعاً دارالاسلام و جماعت ایران است.

پس اهل جماعت دارالاسلام ایران شوید و بشتابید به سوی جهاد با کفار سکولار جهانی و منطقه ای و محلی که دشمنان صائل اهل اسلام شده اند و از تمام فرقه ها و احزاب به ظاهر اسلامگر و غیره دوری و کناره گیری کنید چنانچه رسول الله صلی الله علیه وسلم می فرماید: فَاعْتَزِلْ تِلْكَ الْفِرَقَ كُلَّهَا.[4] پس از همه ی آن گروه ها و فرقه ها دوري کن.

هم اکنون اهل جماعت شدن زیر پرچم دارالاسلام ایران تنها فرصت ما برای بازگشت به عزت از دست رفته ی مسلمین در سراسر دنیاست و گزینه ای غیر از این تنها تفرق است فرقه بازی و سستی و بی ابهتی و شکست و ذلیلی و به بن بست رسیدن و خیال پردازی و ناامیدی.

نکته ی آخر اینکه: اهل جماعت شدن یا اهل حاکمیت بر دارالاسلام شدن به معنی رها کردن فکر و مذهب خودت نیست، همچنانکه اهل یک روستا یا اهل یک شهر و اهل یک استان و اهل یک کشور شدن به معنی رها کردن فکر و مذهب خودت نبوده و نیست بلکه به این معنی است که در آنچه که بر اساس شریعت الله و در غیر معصیت الله است از مسئولین اجرائی اطاعت کردن. 


[1] الألباني، الذب الأحمد 11- صحيح الجامع 1848- صحيح الترمذي 2167 / ابن ابی عاصم (80)، طبرانی و لالکائی.

[2]– ترمذی (2166)، طبرانی و ابن ابی عاصم.

[3] سنن الدارمي، مقدمة باب في ذهاب العلم، 257- 265/ ابوداود (3664)، احمد (2/338)، دارمی (257)،

[4] متفق علیه / أخرجه البخاري 3606 / ومسلم 1847/ وابن ماجه/ صحيح الجامع 2994

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *