تشابه جنگ احزاب با جنگ غزه در پیروزی مومنین و شکست جبهه احزاب

تشابه جنگ احزاب با جنگ غزه در پیروزی مومنین و شکست جبهه احزاب

به قلم: فروغ

در قرآن و منابع فقهی ما احزاب معادل مشرکین است که در ادبیات گفتمانی و سیاسی امروز تحت عنوان سکولاریستها از آنها نام برده می شود.
کفار سکولار در کنار کفار یهودی و نصرانی و مجوس و صابئین دسته ای از کفار اصلی هستند. إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَالَّذِينَ هَادُوا وَالصَّابِئِينَ وَالنَّصَارَىٰ وَالْمَجُوسَ وَالَّذِينَ أَشْرَكُوا إِنَّ اللَّهَ يَفْصِلُ بَيْنَهُمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ ( حج/۱۷)
جنگی که متشکل از قبایل مختلف سکولار تحت رهبری قبیله سکولار قریش در برابر  ارتش دارالاسلام و مومنین مدینه صف آرایی کرده بود به جنگ احزاب یا سکولاریستها مشهور شد که در این جنگ ، یهودیان و دارودسته ی منافقین داخلی هم به احزاب وعده همکاری داده بودند.
بعد از نصرت الله،  ایجاد بی‌اعتمادی بین کفار سکولار ( مشرک) و کفار یهودی و دارودسته ی متافقین یا سکولار زده ها از علل اصلی شکست جبهه جنگ احزاب و پیروزی جماعت و دارالاسلام مومنین مدینه بود.‌

جنگ احزاب که به جنگ خندق نیز معروف است یکی از جنگ های سرشار از درس و عبرت برای همه مسلمانان است.

در این جنگ که با تمام معیارهای انسانی و تحلیل‌های نظامی مسلمانان نه تنها باید شکست می خورند، بلکه ریشه‌کن شده و برای همیشه نابود می‌شدند اما تقدیر الهی چیز دیگری را رقم زد.

علاوه بر ساختن خندق در اطراف مدینه، (درست مانند تونل‌های زیر زمین غزه)، به هم خوردن روابط کافران سکولار و کفار یهودی  و دارودسته ی منافقین در مدینه  دلیل مهمی برای شکست آنها بود.

نعیم بن مسعود، در این موقع خطرناک به محضر پیامبر (صلی الله علیه و سلم) آمد و گفت: من مسلمان شده‌ام و قبیله‌ام از آن خبر ندارند، مرا به هر کاری که می‌خواهی، امر کن. پیامبر اکرم (صلی الله علیه و سلم) فرمودند: تو در میان ما مردی منحصر به فرد و شخصیتی شناخته شده هستی؛ اگر می‌توانی میان آنها را به هم بزن. چون جنگ، فریب و نیرنگ است
بروید اعتماد رهبری جنگ حزب را از بین ببرید
او جداگانه به سراغ کفار یهودی  اطراف مدینه و کفار مشرک ( سکولار) قریش رفت که هر دو دوست او بودند و او را خوب می‌شناختند
به کفار یهودی گفت که قریش و محمد با هم فامیل هستند و بالاخره با هم آشتی می‌کنند و محمد از شما انتقام می‌گیرد پس پیشنهاد می‌کنم از قریش گروگان بگیرید.
نزد کفار سکولار ( مشرک) قریش رفت و گفت یهودیان پشیمان شده‌اند و می‌خواهند از شما گروگان گرفته و برای نشان دادن حسن نیت آن را به محمد تحویل دهند.

کار او موفقیت آمیز بود و در نتیجه اعتماد بین رهبری جنگ احزاب از بین رفت
اول نصرت الله، و سپس این امر در کنار سایر عوامل دنیوی، باعث پیروزی مسلمانان مدینه در جنگ احزاب شد.

اما امروز …

به خاطر صبر و استقامت؛ هوشیاری و جنگ روانی رهبری نظامی و سیاسی جبهه مقاومت در غزه،

بی‌اعتمادی بین

* مردم یهودی و سکولار و دولت سکولار صهیونیستی

* ارتش سکولار  و دولت سکولار صهیونیستی

* اپوزیسیون یهودی و سکولار و رژیم سکولار صهیونیستی

* آمریکای سکولار و دولت سکولار  صهیونیستی

* دولت سکولار صهیونیستی و سران سکولار عرب و دارودسته منافقین داخلی

همه این بی‌اعتمادی‌ها با هم جمع شده و مانند جنگ احزاب، إن شاء الله پیروزی بزرگی را برای مؤمنان رقم خواهد زد.

این جهاد است یا پیروزی یا شهادت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *